Contact

Contact
Kloosterman Begeleiding & Advies is gehuisvest in Elst (Overbetuwe) en bereikbaar via d.kloosterman@live.nl of (06) 46291032. Dorien

Achtergrond
Kloosterman Begeleiding & Advies is opgericht door Dorien Kloosterman, pedagoog, geregistreerd bij de BCMB, beroepsvereniging van cliëntondersteuners en zelf zus van iemand met een verstandelijke beperking. Kloosterman Begeleiding & Advies is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Arnhem.

Ondersteuning wooninitiatief
Via Kloosterman Begeleiding & Advies kunnen wooninitiatieven ondersteund worden, mede dankzij eigen ervaring. Uiteraard zijn hier wel kosten aan verbonden. Deze ondesteuning kan soms betaald worden uit een PGB.

Cliëntenondersteuning
Wilt u hulp bij het vinden van de juiste zorg en de juiste zorgaanbieder? Of vindt u het moeilijk om te overleggen met een zorginstelling? Kloosterman Training & Advies biedt cliëntenondersteuning en helpt u  met informatie, advies en ondersteuning.

Kloosterman Begeleiding & Advies kan ingeschakeld worden bij individueel advies aan ouders en familieleden en verzorgt desgewenst een inleiding op uw jaarvergadering van de cliëntenraad, ouder/ verwantenraad of participatiecommissie.

Neem gerust contact op als u vragen hebt of vraag vrijblijvend een offerte aan.